حلوا_سه_آرد_مجلسی

مواد لازم

آرد سفید ا لیوان 

آرد برنج ا لیوان

آرد نخودچے ا لیوان

شڪر ۳ لیوان

آب ۳ لیوان

ڪره خرم یا میهن ۲۰۰ گرم

گلاب ۱ لیوان

زعفران ا قاشق چایخورے سر پر 

هل ساییده خیلے نرم ۱/۵ قاشق چایخورے 

طرز پخت شهد

آب و شڪر را روے حرارت قرار میدهیم تا شڪر حل شود و جوش بیاید

بعد گلاب هل و زعفران را اضافه و پس از یڪے دو جوش حرارت را خاموش میڪنیم 

طرز تهیه حلوا

ابتدا ارد سفید را الک ڪرده و روے حرارت  با شعله متوسط انقدر هم میزنیم تا بوے خامے ارد بره و ڪمے تغییر رنگ بده بعد آرد برنج الک شده را الک ڪرده  را تف میدهیم  و در آخر آرد نخودچے الک شده را تفت میدهیم

نڪته: هر ڪدام از آردها باید ۱۵ دقیقه بدون روغن تفت بدیم اما ارد نخودچے ۱۰ دقیقه

وقتے اردها تفت خورد دوباره همه را الک میڪنیم ودر ظرف روے حرارت قرار میدهیم 

حالا ڪره را ڪم ڪم اضافه ڪرده چون ممڪنه همش لازم نباشه 

و آنقدر هم میزنیم تا رنگ قهوه اے روشن بشه  باید خیلے تند تند و سریع هم بزنین ڪه نسوزه بعد شهد ولرم را به  اضافه ڪرده و آنقدر هم میزنیم ڪه از دیواره ظرف جدا شود و حالت ڪشدار پیدا ڪنه 

نباید بزارین خیلے خشک بشه 

حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین ڪنید

امیدوارم درست ڪنید و لذت ببرید😊😊

 

 

🎂🍧🥐🍩🍝🍔

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین