قطاب با کره و استویا
مواد خمیر
کره حیوانی همدما محیط ودوغ گرفته ۵۰ گرم
ماست سفت و شیرین ۵۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
مواد میانی
پودر نارگیل یک قاشق غذاخوری
پودر گردو ۴۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
استویا حدوداً ۱۰ گرم
طرز تهیه مواد میانی
تمام مواد خشک را با هم ترکیب کنید گلاب را تا حدی بریزید یک خمیر کاملاً منسجم و لطیف ایجاد شود به گلولههای ۷ گرمی تقسیم کنید و روی گلولهها را بپوشانید
طرز تهیه خمیر
کره را آنقدر بزنید تا پوک و کرم رنگ شود ماست را در حد مخلوط شدن اضافه کنید در آخر آرد را تا حدی اضافه کنید که یک خمیر لطیف و غیر چسبنده تشکیل شود روی خمیر را بپوشانید حدوداً یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را به ضخامت ۴ میل باز کنید با کاتر دایره ای شکل به قطر هفت و نیم الی ۸ سانت برش بزنید گلولههای مغزی را داخل دایره قرار دهید و دو طرف لبه خمیر را به هم بچسبانید یا روی هم بیاورید و بدوزید
در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد به مدت بیست و پنج الی سی دقیقه یا تازمانی که زیر شیرینی کاملا طلایی شود پخت کنید بعد از سرد شدن داخل استویا بغلتانید
این شیرینی بافت پوک و تردی دارد و برای تردی پایدار تر بعد از سرد شدن کامل داخل ظرف درب دار قرار دهید