باقلوا شیر عسلی

 

مواد لازم

خمیر باقلوا  یک بسته

کره ذوب شده ۱۵۰ گرم

روغن مایع   سه چهار قاشق 

مغز گردو پسته  ۲۰۰ گرم من بیشتر ریختم

گلاب   ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند  ۴ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم جهت تهیه شربت

 

آب    ۱ پیمانه

شکر   ۱/۵ پیمانه 

شیر عسل  نصف پیمانه

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل 

 طرز تهیه

 

خوب اول بهتره که شربت رو درست کنید. چون باید تا زمانیکه باقلواها می پزه سرد بشه. (باید حتما یکی سرد و دیگری گرم باشه) توی یه قابلمه موادتون رو بریزید بجز گلاب که در آخر باید اضافه شود. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حاضره. وقت جوش آمدن کف روش رو بگیرید و در آخر گلاب رو اضافه کنید، دو تا قل که زد از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود.

 

در مرحله بعد مغزها من از گردو و پسته استفاده کردم را با هم داخل غذاساز ریخته و میکس کنید طوری که زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. مغزها ی میکس شده را توی یه کاسه با پودر قند و گلاب پودر هل مخلوط کنید تا کمی حالت چسبندگی پیدا کند

 

حالا کره ذوب شده و چند قاشق روغن مایع مخلوط کنید و کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و خمیر هاتون رو یه لایه ازش بردارید و مابقی رو سریعروش پارچه نمدار بکشید تا خشک نشود و بشکند ببندید (این خمیرها از بس که نازک هستند  سریع خشک می شوند و کیفیت کار رو پایین مییارن.) پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید. پهن کنین با قلمو روش کمی کره بمالید  و مغزها رو روش بریزید و یک کمک یک نی یا هر وسیله دیگری که دارین رولش کنید نی رو بکشید و کمی جمع کنین تا کمی چروک شود و بعد یه پیرکس یا قالب رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب باقلواها را داخل آن بچینید با یه چاقوی تیز به فاصله ۳ سانت برش بزنید.این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید.

 

فرتون رو با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شدهو زعفرون ابکرد روی تمام باقلوا ها  رو با قلمو بکشید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید داخل فر.در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی شوند.

 

بعد از اینکه  باقلواها رو از فر درآوردید و زمانیکه داغ داغ هستند شربت سرد رو به آرامی روی باقلواها بریزید. توجه داشته باشید که اگه یک دفعه این کار را کنید باقلواها خمیر می شوند. بهتره که توی دو یا سه مرحله بریزید. کلا باید یا باقلواها سرد و شربت داغ باشه یا برعکس یا اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته خیلی توجه کنید.و ۴- ۵ ساعتی بگذارید تا باقلواها خنک شوند و شربت به خوردشان برود. و در آخر با پودر پسته روی باقلواها را تزئین کنید.

 

اگر طعم شیر عسلی رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه. و طعم باقلوا مانند باقلواهای ترکی و عربی می شود.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین