ترشی_یونانی 😍😍
و اما این دلبر که بشدت مورد علاقه منه
طعم خاصش بخاطر وجود روغن زیتون و فلفل های رنگی
خیلیم شیک و مجلسی همیشه باید باشه 😁😁
برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم 😍
*اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید *
کیا دوست دارن این ترشی رو ؟ اگه تا بحال امتحان نکردین تاکید میکنم حتما تو برنامتون داشته باشید.
ترشی یونانی
این ترشی با سرکه کم و روغن زیتون درست می شه و ترشی بسیار خوشمزه ایه
2 پیمانه قارچ ورقه شده
2 پیمانه زیتون بدون هسته
1 پیمانه موسیر
1 پیمانه سیر
به میزان لازم نمک
4 عدد فلفل سبز
1 قاشق غذاخوری پودر کاری
4 قاشق غذاخوری پودر انبه
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
سرکه به میزان لازم
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زرد چوبه
قارچ، زیتون، سیر، موسیر و فلفل سبز را به همراه روغن زیتون مخلوط میکنیم.
نمک، پودر کاری، پودر انبه، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد را داخل بطری شیشهای مناسب ریخته و سرکه را تا آنجا که روی تمام مواد را بپوشاند اضافه میکنیم. به دلخواه خود برای میزان نرمی و سفتی مواد، میتوانیم بین یک روز تا يك هفته این ترشي را در ظرف نگه داریم ودر جای خنک بذارید