ترشی_یونانی 😍😍

و اما این دلبر که بشدت مورد علاقه منه 

طعم خاصش بخاطر وجود روغن زیتون و فلفل های رنگی 

خیلیم شیک و مجلسی همیشه باید باشه 😁😁

برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...

سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم 😍

*اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید *

کیا دوست دارن این ترشی رو ؟ اگه تا بحال امتحان نکردین تاکید میکنم حتما تو برنامتون داشته باشید.

 

ترشی یونانی 

 

این ترشی با سرکه کم و روغن زیتون درست می شه و ترشی بسیار خوشمزه ایه

 

2 پیمانه قارچ ورقه شده

2 پیمانه زیتون بدون هسته

1 پیمانه موسیر

1 پیمانه سیر

به میزان لازم نمک

4 عدد فلفل سبز

1 قاشق غذاخوری پودر کاری

4 قاشق غذاخوری پودر انبه

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

سرکه به میزان لازم

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری زرد چوبه

 

قارچ، زیتون، سیر، موسیر و فلفل سبز را به همراه روغن زیتون مخلوط می‌کنیم.

نمک، پودر کاری، پودر انبه، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.

مواد را داخل بطری شیشه‌ای مناسب ریخته و سرکه را تا آنجا که روی تمام مواد را بپوشاند اضافه می‌کنیم. به دلخواه خود برای میزان نرمی و سفتی مواد، می‌توانیم بین یک روز تا يك هفته این ترشي را در ظرف نگه داریم ودر جای خنک بذارید

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین