مواد لازم | اندازه ی مواد |
آرد | یک لیوان |
پودر قند | یک چهارم لیوان |
تخم مرغ | یک عدد |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری سر صاف |
روغن مایع | سه قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | دو قاشق غذاخوری |
رنگ نارنجی | دو قطره |
طرز پخت:
✅️تخم مرغ و پودر قند رو دو دقیقه با همزن بزنید
✅️بعد اسانس ،روغن مایع و آب پرتقال رو بریزید و کمی هم بزنید
✅️در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید مخلوط کنید.
✅️حدود یه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا منسجم بشه،
✅️بعد گلوله های کوچیک بردارید و داخل پودر قند بغلتانید و در سینی فر بچینید. و با دست روی آنها رو کمی پهن کنید.
✅️با درجه ۱۸۰ حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
بپزید.