IMG_20241127_171212_313~2.jpg

مواد لازم اندازه ی مواد
آرد یک لیوان
پودر قند یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر صاف
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
آب پرتقال دو قاشق غذاخوری
رنگ نارنجی دو قطره

 

طرز پخت:

✅️تخم مرغ و پودر قند رو دو دقیقه با همزن بزنید

✅️بعد اسانس ،روغن مایع و آب پرتقال رو بریزید و کمی هم بزنید 

✅️در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید مخلوط کنید.

✅️حدود یه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا منسجم بشه،

✅️بعد گلوله های کوچیک بردارید و داخل پودر قند بغلتانید و در سینی فر بچینید. و با دست روی آنها رو کمی پهن کنید. 

✅️با درجه ۱۸۰ حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

بپزید.

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین