خاگینه_کدو_حلوایی
مواد لازم :
کدو حلوایی پخته و پوره شده سیصد گرم
موز متوسط یک عدد
پودر نارگیل سه قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
تخم مرغ چهار عدد
زعفران به میزان دلخواه
آرد سفید سه قاشق غذاخوری
شیره نصف پیمانه
* هر نمونه شیره ای میتونین استفاده کنین . من شیره انگور خونگی که خودم درست میکنم استفاده دارم.
آب یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
تخم مرغا رو با همزن دستی یا چنگال میزنم تا از حالت لختگی در بیان و یه دست بشن . بعد به ترتیب ، آرد سفید ، پودر نارگیل ، پوره کدو حلوایی ، دارچین ، زعفرون و موز رنده شده رو اضافه و خوب مخلوط میکنم . کف تابه یا قابلمه مناسب رو چرب کرده و مایه خاگینه رو میریزم . اول حرارت رو زیاد میذارم ، دور خاگینه که شروع به سرخ شدن کرد ، حرارت رو کم میکنم و درب تابه یا قابلمه رو میذارم تا خاگینه پخته و سرخ بشه . یه طرفش که سرخ شد ، بر میگردونمش و مجدد توی همون تابه یا قابلمه میذارم . حالا شیره و آب رو با هم مخلوط و روی خاگینه میریزم و مجدد دربش رو میبندم تا شیره جذب خاگینه بشه . نهایتا به دلخواه تزئین و سرو میکنم . داخل تابه دو طرفه و حتی فر هم میتونین تهیه کنین . پودر نارگیل و موز قابل حذف هستن . من همیشه توی دسر و کیکام از ترکیب موز و کدو حلوایی استفاده دارم چون طعم عاااااالی داره . به جای دارچین ، میتونین پودر زنجبیل ، جایگزین کنین . بجای کدو حلوایی ، میشه از موز یا سیب ، جایگزین کرد که در اینصورت ، بجای پودر نارگیل ، از پودر گردو یا انواع مغزیجات بریزین که طعمش بی نظیره .
مناسب برای #صبحانه #عصرونه و حتی یه #میان_وعده مقوی ...
نوش جونتون عزیزانم 😍