سلام به دوستان و همراهان عزیزم اولین ایتم شیرینی نوروزی تعلق داره به شیرینی اسکار با تمامی نکات 😍😍

🔴  مواد لازم :

کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم

👈میتونید به جای کره صبحانه از کره گیاهی استفاده کنید

👈به هیچ‌ وجه از روغن جامد یا روغن ۵۰  استفاده نکنید

پودر قند ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

👈سفیده ها را برای رویه شیرینی

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد سه صفر ۲۵۰ گرم

پودر گردو، پسته به میزان لازم

🔴طرز تهیه :

کره و پودر قند را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک،حجیم و روشن شود ( من ابتدا کمی کره رو با دور تند همزن میزنم بعد پودر قند رو اضافه میکنم و دوباره میزنم )

حتما بین کار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمت‌های کره به صورت یکنواخت همزده شود

زرده ها، وانیل و پودر هل را اضافه و ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن مواد را هم بزنید

نصف میزان آرد دستور را اضافه و با همزن مخلوط کنید

بقیه آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید

چسبندگی خمیر را چک‌ کنید اگر خمیر شل بود قاشق قاشق آرد اضافه کنید تا جایی خمیر به صورت کاملا لطیف درآید

👈اگر آرد کنترل شده اضافه نشود و آرد زیاد به خمیر اضافه کنید خمیر خشک و ترک‌دار شده در نهایت شیرینی خشک و سفت میشود

👈بسته به جنس آرد ممکن است کمی بیشتر یا کمتر از دستور آرد مصرف شود

👈برای من از دستور آرد کمتری مصرف شد

👈خمیر نهایی مثل فیلم باید نرم و لطیف و بدون ترک شود

خمیر را داخل کیسه فریزر ۱ ساعت در جای خنک  استراحت دهید

🙏🏻 بعد استراحت از خمیر به اندازه گردوی کوچیک یا ۱۰ گرمی بر دارید 🙏🏻

ابتدا در سفیده و بعد در پودر گردو یا پودر پسته بغلتانید و با فاصله در سینی فر بچینید

👈سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد ( من کاغذ روغنی گذاشتم )

می تونین سینی را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر ها دوباره خنک شوند  ( من فرصت نداشتم اینکار رو انجام ندادم ) 

سپس سینی را از یخچال خارج کرده بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد ( بازم بستگی به فر شما دارد وقتی اطراف شیرینی طلایی شد یعنی اماده س )

👈دمای فر برقی یا توستر ۲۰ درجه کمتر از دستور

👈شیرینی وقتی آماده ست که با لبه کارد بتوانید آنرا در سینی جابجا کنید

👈دقت کنید اگر شیرینی بعد پخت زیاد در فر بماند ترک میخورد و خشک میشود 

صبر کنید شیرینی داخل سینی خنک شود سپس با کاردک ، شیرینی را از سینی جدا کرده 

👈این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال تا ۳ هفته ماندگاری دارد

👈بافت شیرینی کاملا نرمه 

👈با این مقدار حدود ۷۰۰ گرم شیرینی خواهید داشت 

امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین