سلام به دوستان و همراهان عزیزم اولین ایتم شیرینی نوروزی تعلق داره به شیرینی اسکار با تمامی نکات 😍😍
🔴 مواد لازم :
کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
👈میتونید به جای کره صبحانه از کره گیاهی استفاده کنید
👈به هیچ وجه از روغن جامد یا روغن ۵۰ استفاده نکنید
پودر قند ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
👈سفیده ها را برای رویه شیرینی
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد سه صفر ۲۵۰ گرم
پودر گردو، پسته به میزان لازم
🔴طرز تهیه :
کره و پودر قند را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک،حجیم و روشن شود ( من ابتدا کمی کره رو با دور تند همزن میزنم بعد پودر قند رو اضافه میکنم و دوباره میزنم )
حتما بین کار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمتهای کره به صورت یکنواخت همزده شود
زرده ها، وانیل و پودر هل را اضافه و ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن مواد را هم بزنید
نصف میزان آرد دستور را اضافه و با همزن مخلوط کنید
بقیه آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید
چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر شل بود قاشق قاشق آرد اضافه کنید تا جایی خمیر به صورت کاملا لطیف درآید
👈اگر آرد کنترل شده اضافه نشود و آرد زیاد به خمیر اضافه کنید خمیر خشک و ترکدار شده در نهایت شیرینی خشک و سفت میشود
👈بسته به جنس آرد ممکن است کمی بیشتر یا کمتر از دستور آرد مصرف شود
👈برای من از دستور آرد کمتری مصرف شد
👈خمیر نهایی مثل فیلم باید نرم و لطیف و بدون ترک شود
خمیر را داخل کیسه فریزر ۱ ساعت در جای خنک استراحت دهید
🙏🏻 بعد استراحت از خمیر به اندازه گردوی کوچیک یا ۱۰ گرمی بر دارید 🙏🏻
ابتدا در سفیده و بعد در پودر گردو یا پودر پسته بغلتانید و با فاصله در سینی فر بچینید
👈سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد ( من کاغذ روغنی گذاشتم )
می تونین سینی را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر ها دوباره خنک شوند ( من فرصت نداشتم اینکار رو انجام ندادم )
سپس سینی را از یخچال خارج کرده بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد ( بازم بستگی به فر شما دارد وقتی اطراف شیرینی طلایی شد یعنی اماده س )
👈دمای فر برقی یا توستر ۲۰ درجه کمتر از دستور
👈شیرینی وقتی آماده ست که با لبه کارد بتوانید آنرا در سینی جابجا کنید
👈دقت کنید اگر شیرینی بعد پخت زیاد در فر بماند ترک میخورد و خشک میشود
صبر کنید شیرینی داخل سینی خنک شود سپس با کاردک ، شیرینی را از سینی جدا کرده
👈این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال تا ۳ هفته ماندگاری دارد
👈بافت شیرینی کاملا نرمه
👈با این مقدار حدود ۷۰۰ گرم شیرینی خواهید داشت
امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید