باقلا_قاتوق

 

 

ما باقلاقاتوق رو جا افتاده, خیلی خیلی کم آب و با سیر و شوید به اندازه -نه کم نه زیاد- دوست داریم. من اول سه حبه بزرگ سیر رو رنده می کنم و پاچه باقلا یا لوبیا کشاورزی رو با سیر و زردچوبه خوب تفت میدم, بعد شوید تازه ی ریز خرد شده یا خشک رو اضافه می کنم, در تابه رو میذارم تا بدون سرخ شدن کمی با هم آشنا بشن و سوشالایز کنن 😊 بعد مقدار کمی آب میریزم, آب زیاد باعث میشه این خورش عطر و طعمش رو خوب نشون نده. بعضیها وقتی پاچه باقلا پخت, توی خورش تخم مرغ میشکنن, بعضیا هم مثه من جدا نیمرو می پزن. 

 

 

💚💜💙❤️💛💚💜💙❤️💛❤️💙💜

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین