یکی از شیرینی های عید همین شیرینی_گردویی هست 

شیرینی_عید 

 

مواد لازم :

مواد رو با دقت اندازه گیری کنین 

گردو صد گرم 

پودر قند صد و ده گرم

سفیده تخم مرغ  شصت و پنج گرم 

آرد برنج پونزده گرم

سرکه سفید یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل  نصف قاشق چایخوری 

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه :

اول گردو رو داخل غذاساز چند پالس بزنین تا کمی آسیاب بشه و بعد باقی مواد رو اضافه و حدود پنج دقیقه بدون وقفه ، با دستگاه بزنین تا مایه گردویی ، کاملا یکدست و غليظ بشه . یه فیلم کوتاه از غلظتش براتون ، پست بعدی میذارم . توی سینی فر ، کاغذ روغنی بذارین و با فاصله از مایه شیرینی با قیف ساده پایپ کنین یا با قاشق ، یه اندازه بریزین . حالا یه لایه نازک پودر قند روی شیرینی ها الک کرده و بعد از چهار پنج دقیقه استراحت توی دمای محیط ، نهایتا توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود یه ربع بیست دقیقه بپزین . 

 

#نکات 

با این رسپی ، نیازی به داغ زدن مایه شیرینی ، قبل از پخت ، نیست . اگه از کاغذ معمولی برای سینی فر استفاده میکنین ، حتما کمی چربش کنین . مایه شیرینی گردویی سفت بود ، چند گرم سفیده بزنین و اگه شل بود ، ترکیب پودر قند و گردو اضافه بشه . بعد از پخت ، پودر قندها رو با برس شیرینی پزی از روی شیرینی پاک کنین تا جلوه بهتری داشته باشن . ترک روی شیرینی رو دوست ندارین ، پودر قند رو قبل از پخت ، روی شیرینی الک نکنین . چون دمای فرها متفاوته ، اول یه دونه شیرینی رو به عنوان تست توی فر بذارین تا دمای پخت براتون مشخص بشه . برای تیره تر کردن رنگ شیرینی ، میتونین نهایت نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو به مایه شیرینی اضافه کنین . وقتی پخت شیرینی کامل شد و فر رو خاموش کردین ، اجازه بدین حداقل یه ربع بیست دقیقه داخل فر درب بسته بمونن و بعد خارجشون کنین تا پفشون نخوابه و دفرمه نشن .

نوش جونتون عزیزانم 😍

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین