شیرینی_زعفرانی_با_استویا
کره حیوانی ۶۰ گرم
استویا ۱۲ گرم
زرده یک عدد
هل یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران دم شده ۱/۳ قاشق غذاخوری
آرد ۵۰ الی ۶۰ گرم
کره و استویا را بزنید تا کاملاً پفکی و کرم رنگ شود سپس زرده و هل و زعفران دم شده را اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید در آخر همزن را کنار بگذارید آرد الک شده را اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا زمانی که یک خمیر بسیار لطیف و غیر چسبنده ایجاد شود خمیر را داخل یخچال به مدت یکساعت قرار دهید سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید در فر از قبل گرم شده با دمای صد وپنجاه به مدت چهل دقیقه بپزید
🌹از کره گیاهی استفاده نکنید
🌹بهتر از کره ای استفاده کنید که دوغ کم تری داشته باشد
🌹طبق قلق فر خود دما و زمان پخت را تنظیم کنید
🌹طبق آبخوری آرد میزان آرد کم تر یا بیشتری ممکن مصرف شود
🌹ممکن بر حسب مارک استویا مقدار شیرینی کم و زیاد شود که میتوانید بیشتر یا کم تر کنید
🌹این شیرینی بافت کاملا پوک و فرقی با شیرینی های رایج ندارد