این شربت بار عالی رو درست کن که 

ماندگاری زیادی داره🥰

حتما ترازو داشته باشیدکه اندازه ها دقیق باشن

و نتیجه ی کارتون عالی در بیاد

شکر...۲۵۰ گرم

آب....۸۸ گرم

جوهر لیمو...یک گرم

داخل ظرف ریخته و با شعله ی متوسط اجازه بدید تا جوش بیاد.

اصلا هم نزنید و هر از گاهی ظرف روتکون بدید. 

نگران نباشید شکرک نمیزنه چون جوهر لیمو داره 

وقتی جوش اومد زیر شعله رو کم‌ کنید تا هفت دقیقه آروم بجوشه.

آخر سر

 گلوکز ..یه قاشق غذاخوری(۲۵گرم)

گلاب....۲۰ گرم

زعفران دم شده...به دلخواه 

اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید .

وقتی خنک شد بین دو انگشت بکشید مث عسل رقیق میشه و کش میاد.

وقتی گرمه معلوم نیس.

گلوکز برای اینه که براق بشه شربتتون و شیرینی شربت متعادل بشه.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین