قلق هاشو تو کپشن نوشتم

 

✅️آموزش شربت بار پست قبلی هست😍

✅️حتما از ترازو استفاده کنید.

 

مواد لازم:؛

آب...۳۲۰ گرم

روغن مایع...۲۵ گرم

نمک...یک پینچ(بین دو انگشت )

جوهر لیمو...نوک قاشق چایخوری 

وانیل....یک قاشق چایخوری 

آرد....۲۵۰ گرم

 

✅️حتما آب و روغن کامل بجوشه و غل بزنه.

✅️روغنی که بامیه هارو سرخ میکنید خیلی داغ نباشه. 

✅️ با شعله ی ملایم سرخ کنید که مغز پخت بشه.

✅️ اگه میخواید خیلی شیرین باشه بامیه هارو یک دقیقه تو شربت نگه دارید،اگه نه سی ثانیه کافیه.

✅️بامیه رو وقتی داغ و گرمه روی هم نچینید چون می‌چسبند.

https://www.instagram.com/p/DGsj7rRuvXn/?igsh=MWZlM2p5Y3JpYTAyaw==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین