قلق هاشو تو کپشن نوشتم
✅️آموزش شربت بار پست قبلی هست😍
✅️حتما از ترازو استفاده کنید.
مواد لازم:؛
آب...۳۲۰ گرم
روغن مایع...۲۵ گرم
نمک...یک پینچ(بین دو انگشت )
جوهر لیمو...نوک قاشق چایخوری
وانیل....یک قاشق چایخوری
آرد....۲۵۰ گرم
✅️حتما آب و روغن کامل بجوشه و غل بزنه.
✅️روغنی که بامیه هارو سرخ میکنید خیلی داغ نباشه.
✅️ با شعله ی ملایم سرخ کنید که مغز پخت بشه.
✅️ اگه میخواید خیلی شیرین باشه بامیه هارو یک دقیقه تو شربت نگه دارید،اگه نه سی ثانیه کافیه.
✅️بامیه رو وقتی داغ و گرمه روی هم نچینید چون میچسبند.
https://www.instagram.com/p/DGsj7rRuvXn/?igsh=MWZlM2p5Y3JpYTAyaw==