سوپ_گشنیز 

سلام دوستای خوبم!

خیلی وقفه افتاد برای این خوشمزه جان!!

انقد خوشمزه است سوپ گشنیز،مطمئنم یکبار درست کنید عاشقش میشید

تو مهمونیها هم عاشقش میشن😍😍🤩.

چی لازمه برای این خوشمزه جان!

گندم یا جو پوست کنده

عصاره قلم

پیاز

گشنیز فراوون

ماست محلی یا یونانی

جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود ۲ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه۱تا ۲حبه😁.خدا این سیر رو ازمن نگیره🤪.

یک بار درستش کنید ،عاشقش میشید😍.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین