نان_خامه_ای 

 

کره ۵۰ گرم . آب ۱ پیمانه . آرد ۱ پیمانه . شکر ۱ قاشق غ  . تخم مرغ ۴ تا . وانیل ۱/۴ قاشق چ . بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ . خامه قنادی ۳۰۰ گرم

 

کره ، آب و شکرو تو یه قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید . به محض جوش آومدن ، حرارتو کم کنید و همه ی آردو بهش اضافه کنید . ٢_٣ دقیقه روی حرارت ملایم , خمیرو داغ بزنید . ( داغ زدن زیاد باعث ترک خوردن شیرینی ها میشه ). بعد از این مدت , به ظرف دیگه ای منتقلش کنید و زیر و روش کنید تا  ولرم بشه ( ولرم نه سرد ) .  حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید . هر کدومو ۱ دقیقه با همزن بزنید طوریکه خمیر بعد از هم خوردن با هر تخم مرغ , یکدست بشه و تکه تکه نباشه . حالا بیکینگ پودر و وانیلو اضافه کنید . خمیرو داخل قیف ریخته و با ماسوره ی ساده ی ٢ سانت یا شکوفه ای بزرگ , داخل سینی فر که باکاغذ روغنی پوشوندیدش , هم اندازه و با فاصله قیف بزنید . تقریبا ٢۰ تا نون نسبتا درشت با این مواد درست میشه . سینی رو تو فر که با دمای ۲۰۰ درجه از قبل گرمش کردید بزارید و بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه که زیر نون ها طلایی شد , روشونو گریل بدید . بعد از اینکه خوب خنک شدن ، زیرشونو با ماسوره ی بلند سوراخ کنید و همزمان با خامه ی فرم گرفته , پرشون کنید .👌

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین