‍شکر_پاره 

برای درست كردن اين شیرینی سه عدد تخم مرغ رو با نصف ليوان شکر هم می زنیم.بعد يك قاشق مرباخورى وانیل رو بهش اضافه ميكنيم و ۱۲۵ گرم کره رو که از قبل به دمای محیط رسوندیم نرم شده به موادمون اضافه می کنیم.بعد نصف ليوان روغن مایع رو همراه یک قاشق هل آسیاب شده اضافه و هم می زنیم. بعد يك ليوان آرد سمولینا و يك قاشق غذاخورى بکینگ پودر رو هم اضافه ميكنيم و حالا دو ليوان آرد سفيد رو آروم آروم اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه.

خمیر خيلى نرمی به دست میاد.کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد اندازه گردو برميداريم توی دست فرم می دیم. بعد توی سینی مى چينيم و روی شيرينى ها رو با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و با پشت چنگال روش خط میزنیم. شیرینی شکرپاره رو توی فری که از قبل گرم کردیم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار ميديم.

برای شربت هم ٢/٥ ليوان شکر و دو ليوان آب رو با هم مخلوط ميكنيم و يه ده دقیقه اى ميزاريم بجوشه.در آخر يك قاشق چايخورى آبليمو رو همراه یکم هل بهش اضافه ميكنيم و از رو حرارت برمی داریم، میزاریم تا خنک بشه.

بعد شیرینی شکر پاره رو داغ داغ از فر در مياريم و شربت رو روش ميريزيم بعد اینکه شربت جذب شد توی ظرف مى چينيم و با پودر پسته تزیین می کنیم.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین