خرما لقمه‌اى

 

توپک خرمایی

 

مواد لازم:

خرما يك بسته

ارده سه قاشق

گردو نیم پيمانه

كنجد نیم پیمانه

پودر نارگيل

 

طرز تهیه:

خرماها رو از هسته جدا مى كنيم و با چرخ گوشت يا غذا ساز يا هر وسيله اى كه داريد خرما رو له كنيد تا به صورت خميرى در بياد. بعد ارده، گردو، كنجد و پودر نارگيل رو اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد. بعد اين مواد رو نیم ساعت داخل يخچال بذاريد تا سفت بشه و بعد به هر اندازه اى كه دوست داشتيد ازش برداريد و گردالو كنيد و توى پودر نارگيل و پسته بغلتونيد و كنار چاى نوشجان

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین