چیزکیک سن سباستین 🍰 

 

۶۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یا ترکیب هر دو

۲ پاکت خامه ۴۰۰ گرم

۴ عدد تخم مرغ‌ 

۱ لیوان شکر

۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت

۱ پاکت وانیل ۵ گرم

👈تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.

۲. در کاسه ای بزرگ پنیر و شکر تا زمانی که مثل کرم شوند با همزن بزنید.

۳. ۴۰۰ گرم خامه  را هم اضافه کنید و‌ هم بزنید و‌ تخم‌مرغ ها را هم تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. در اخر وانیل و‌ نشاسته الک شده را اضافه کنید و بعد از خوب هم زدن داخل قالب کمر بندی کوچک یا متوسط که ‌کمی چرب کردید و با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید.

قالب من ۲۰ سانتی است. 

۵. در فر از قبل گرم شده  در فر ۱۸۰ درجه  بمدت ۴۵_۵۰ دقیقه بپزید.

۶. بعد از پخت همچنان داخل فر با در نیمه باز  نیم ساعت استراحت دهید.

۷. بعد از فر خارج کنید و در دمای محیط اجازه دهید سرد شود.

۸. اگر مایلید یک شب در یخچال قرار دهید یا بعد از چند ساعت استراحت از قالب خارج کنید .هر جور مایلید تزیین و سرو‌ کن

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین