دسر_موکا

 

4 لیوان شیر

3/4 لیوان شکر

نصف بسته خامه صبحانه

100 گرم شکلات

4 قاشق پودر ژلاتین

1 قاشق غذا خوری کاکائو

1 ق م نسکافه (اختیاری)

 

 

پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود. 

شکلات را روی بخار آب جوش آب می کنیم.

خامه و شکر و پودر کاکائو و نسکافه را مخلوط کرده به شیر اضافه می کنیم.

روی حرارت گذاشته تا گرم شود ولی نجوشد شکلات آب شده اضافه کرده بعد ژلاتین را ریخته و کامل که حل شد از روی حرارت بر داشته تا خنک شود.بعد از خنک شدن در قالب ریخته چهار ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.

و در ظرف سرو برگردانید.. 

نوش جان

با دستورات من در اینستاگرام همراه باشید

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین