زولبیا  

نشاسته ذرت     ۷۰گرم

نشاسته گل      ۵۰گرم

ماست              ۱۳۰گرم

زعفران دم شده غلیظ    یک ق غداخوری

بیکینگ پودر       نصف ق چ

جوش شیرین      نصف ق چ

گلاب               ۲ق غداخوری

آرد                   یک ق چ

روغن مایع        ۲ق غذاخوری

 

 

 

نشاسته ها و ماست را ترکیب میکنیم تا نشاسته حل شود.

اگر ترکیب سفت شد یه قاشق غ ماست اضافه میکنیم تا روان بشه زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم

و بعد روغن مایع را اضافه کنید

حالا پیکینگ پودر و جوش شیرین و آرد را اضافه

کنید هم بزنید تا یکدست شود.

بلافاصله داخل قیف ریخته و در روغن داغ سرخ کنید.

بعد سرخ کردن ۲دقیقه داخل شهد گرم بزارید.

 

 

 

 

نکات:

ماست پرچرب برا این زولبیا مناسبه

من ماستی که خودم درست کرده بودم

استفاده کردم

 

اگر موادتون سفت بود مجاز هستید تا

۲قاشق غذا خوری ماست با احتیاط بزنید

 

برای زدن زولبیا قابلمه کوچیکی رو انتخاب

کنید و اندازه ته قابلمه زولبیا هارو بزنید

تا یک اندازه در بیاد( تجربه خودم)

 

همیشه برای زدن زولبیا از کناره ظرف 

شروع کنید به زدن و به وسط برسید

وسرعت عمل بالایی داشته باشید تا زولبیا از هم

نپاشه

 

زولبیا هارو بعد از اینکه از شهد خارج کردید

روی هم نچینید چون باعث میشه

زولبیاتون نرم بشه و ترد نباشه.

با دستورات من در اینستاگرام همراه باشید

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین