ترشی_کلم_بنفش_
مواد لازم :
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
کلم قرمز یک عدد کوچک
سرکه (سرکه سفید باشه بهتره) 2 لیوان
طرز تهیه :
کلم قرمز را شسته، خرد میکنیم و در یک ظرف شیشه ای حدوداً یک لیتری میریزیم.
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن میریزیم تا روی کلم را بگیرد. در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده میباشد.
نکته :
اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه.ـَ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ؔٛٚؔ༄ـَ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ؔٛٚؔـَؔٛ