فرنی سه آرد                 

 

1 و 1/2 پیمانه شیر

1 پیمانه آب

1 ق غ خ آرد برنج

1 ق غ خ آرد نخودچی

1 و 1/2ق غ خ نشاسته ذرت

1/3 ق چ خ وانیل

1 ق غ خ کره

1 ق غ خ گلاب

5 ق غ خ شکر

1 ق غ خ پودر کاکائو

برای تزیین : پودر نارگیل +مغزیجات دلخواه

 

آرد نخودچی و آرد برنج را در ظرفی ریخته و روی حرارت بزارید چند دقیقه ای تفت بدین فقط بوی خامیش گرفته شه تغییر رنگ نده.

 

بعد از روی حرارت برداشته شکر+ پودر کاکائو+ نشاسته ذرت+وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید

 

شیر و آب را اضافه کنید هم بزنید داخلش گلوله ای نباشه.

بعد ظرف را روی حرارت بزارید و هم بزنید تا تقریبا ب غلظت فرنی برسه.

 

وقتی ب غلظت رسید گلاب و کره را اضافه کنید چند دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید

 

بعد از اینکه از داغی افتاد داخل ظرف دلخواه ریخته و در یخچال بزارید کاملا سرد بشه ب دلخواه تزیین کرده و بعد سرو کنید.

 

🔴این دسر رو میشه بی رنگ یعنی ب صورت سفید رنگ درست کرد و در آخر مواد رو ب دو قسمت تقسیم کرده و با کاکائو یا زعفران رنگی کرد.

 

🔴 دسر تو ظرف تک نفره مناسب پذیرایی هست. اگر خواستین این دسر قالبی دربیاد یک ق غ خ ژلاتین استفاده کنید یا یک الی دو ق غ خ دیگه نشاسته ذرت ب مواد دستور اضافه کنید.

با این مقدار مواد چهارتا ظرف تک نفره شد .

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین