نان_شیرمال 👇

 

 

آرد ۵۰۰ گرم

شیر ولرم ۱پیمانه 

تخم مرغ ۱ عدد

شکر نصف  لیوان که بنا به ذایقه میتونید بیشتر یا کمتر کنید

نمک نصف ق مرباخوری

خمیر مایه 1 ق غذاخوری

کره ۵۰ گرم ( دمای محیط )

 

در ظرف نصف شیرولرم رو با ۱ق شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم میگذاریم عمل بیاد 

بقیه شیر ولرم رو با شکر هم میزنیم تا حل بشه بعد تخم مرغ و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم ، بعد خمیر مایه عمل امده  رو اضافه وبعد آرد و نمک الک شده رو  را اضاف کنید وخمیر را با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرم به  دست بیاد روی خمیر را میپوشونیم1 ساعت  استراحت میدیم تا حجمش دو برابر شود ، از خمیر به اندازه ی 🍊برمیدارم باز میکنیم و لیوانی که تهشو اردی کردیم میگذاریم وسط خمیر و دور خمیرو با چاقو چندتا برش میدیم و بعد دو سر یکی از برشها رو میگیریم و به هم میچسبونیم  همینطور تا کل برشها تمام بشه 

خمیر را به دلخواه میتونید شکل بدید و در سینی فر بگذارید  و دوباره ۱۵تا۳۰ دقیقه دوباره استراحت بعد رو مال بزنید و تو فری که از قبل گرم کردیم با دمای 175 الی 185 بگذارید  و تا زمانی که خوب پخته و طلایی شود بپزید از فر که بیرون در اوردید بلافاصله کره را رویش بمالید.

برای رومال از زرده تخم مرغ زعفرون کمی عسل و کمی شیر استفاده کنیدو نوش جان😉

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین