IMG_20241127_171938_278.jpg

مواد لازم اندازه ی مواد
زرده ی تخم مرغ سه عدد
پودر قند 70 گرم
وانیل یک پنس
اسانس هل پنج قطره
گردو نصف لیوان
آرد گندم یا برنج یک قاشق غذاخوری

طرز پخت؛

زرده های تخم مرغ و پودر قند و وانیل و اسانس هل را ده الی هشت دقیقه با دور تند هم بزنید. 

یه قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید .

نصف لیوان گردو را هم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. 

حالا با قاشق داخل سینی فر با فاصله بچینید.

روی شیرینی ها گردو بریزید.

در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه بپزید.

با دمای ۱۲۵درجه.

زیر شیرینی ها نباید تغییر رنگ‌ بدهد.

اول داخل شیرینی ها نرم هست. بعد از چند ساعت سفت می‌شود.

آموزش بیشتر در پیج اینستاگرام

https://www.instagram.com/reel/C1Pcn4Ft7VN/?igsh=MTRkbHhpczluYWR1bA==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین