کیم_بستنی
موادلازم:
شیر 250 گرم
نشاسته گل 1قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 90گرم
شکر نصف پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته،شیر و شکررا مخلوط کرده هم میزنیم تا نشاسته حل بشه،از صافی رد میکنیم
مواد رو ،روی شعله خیلی کم گذاشته هم زده تا به غلظت فرنی برسه،بعد وانیل و خامه رو میزنیم تا یکدست بشه
مواد از روی حرارت برداشته،کنار میزاریم
مرتب هم میزنیم تا خنک بشه و مواد رویه نبنده
میتونید تو این مرحله به بستنی میوه خرد شده یا پوره شده اضافه کنید
داخل قالب بستنی چوب گذاشته مواد ریخته به مدت 5ساعت داخل فریز قرار میدیم تا منجمد بشه
برای کاور بستنی هم شکلات تلخ رو به روش بنماری ذوب کرده کمی روغن اضافه کرده تا به صورت خیلی روان دربیاد،بعد توش خلال پسته یا بادام بریزین،داخل لیوان بلند سس ریخته بعد بستنی منجمد شده رو توش فرو میکنیم میزاریم روی کاغذ روغنی تا شکلات سفت بشه
نکات:
میتونید به بستنی علاوه بر میوه خرد شده،پودر کاکائو،پودر قهوه یا نسکافه اضافه کنید
برای سس شکلاتی میتونید از انواع مغز استفاده کنید
در صورت استفاده از خامه قنادی،مقدار شکر رو کم کنید
🍃