کیک_باقلوا_زعفرانی

 

کیک باقلوا یا کیک شربتی

مواد لازم :

 

آرد 2 لیوان 

شکر 1 لیوان 

ماست 1 لیوان 

روغن مایع 1 لیوان 

تخم مرغ 4 عدد 

بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری

هل آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت :

 

شکر 1 و 1/2 لیوان 

آب  1 و 1/2 لیوان 

گلاب 1/2 لیوان 

زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذا خوری

هل 1 عدد

 

ابتدا شربت رو درست میکنیم. شکر و آب رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل بشه وقتی که به جوش اومد حرارت رو کم میکنینم و زعفران و هل و گلاب رو اضافه میکنیم. 

نیازی نیست که شربت غلیظ بشه ولی اگه یه کم بیشتر رو حرارت بمونه از شکل آب بودن در اومده و یه کم غلظت پیدا میکنه.

شیره رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم  شربت کاملاً سرد بشه.

 

فر رو روشن کرده و روی دمای 180 درجه تنظیم  میکنیم.

روغن و شکر رو مخلوط کرده و حدود ده دقیقه باهمزن میزنیم تا شکر و روغن با هم مخلوط بشن.

بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر دانه را حدود 2 دقیقه باهمزن بزنین.

ماست و هل رو هم اضافه کرده و باهم زن خوب میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و دو بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط رو یکدست میکنیم. تمام گلوله های آرد رو باز کرده و مخلوط مون رو یکدست میکنیم.

سینی مستطیلی به ابعاد 35 در25 رو چرب کرده و توش کاغذ روغنی انداخته و مواد رو توش ریخته و حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم زمان پخت بستگی به فرتون داره بعد از این مدت چک کنید با خلال دندون اگر تمیز درنیومد 5تا 10 دقیقه دیگر زمان بدین (اگر دوست داشتین در این مرحله یک زرده وکمی زعفران رو زده با قلمو به سطح کیک بزنید و چند دقیقه  هم گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه.)

اندازه قالب تون کمتر هم باشه مشکلی نیست ولی بزرگتر از این سایز نباشه چون کیک تون نازک میشه اگر خواستین قالب بزرگ 30×40بردارین مواد رو یک ونیم برابر کنید یعنی 6 تخم مرغ

بعد از پخت ،کیک رو از فر درآورده   سپس برش زده و شربت سرد شده رو روی کیک  ولرم یا بالعکس میریزیم و  حدود دو ساعت بهش زمان میدیم  تا  کاملاً به خورد کیک برود.

روی کیک رو میتونین با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید

بسیار کیک خوشمزه ومجلسی هست امیدوارم درست کنید ودر کنار خانواده نوش جان بفرمایید.

شادی روح امواتم صلوات 🙏🙏

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین