ساندویچ پیتزایی غول‌پیکر

 

آرد ۴۱۰ گرم

تخم مرغ کامل ۵۵ گرم 

کره ۶۰ گرم 

آب ۱۸۰ گرم

نمک ۸ گرم 

مخمر ۸ گرم

شکر ۳۰ گرم

 

رومال 

 

زرده زعفران کمی شکر 

خامه

 

تمام مواد خشک را با هم ترکیب کنید تخم مرغ و کره را اضافه کنید دو سوم از آب را بریزید تا زمانی که هیچ آرد خشکی کف ظرف باقی نماند نیاز به اب دارید 

شروع به ورز دادن بکنید تا خمیر یکدست و لطیف داشته باشید حدوداً یک ساعت داخل محیط استراحت دهید به ۲ تا چونه مساوی یا ۴ چونه کوچک تقسیم کنید حدوداً ۱۰ دقیقه استراحت میانی دهید خمیر را باز کنید مواد گوشتی و پنیر را داخل خمیر قرار دهید فرم بدید و حدود ۵۰ الی یک ساعت داخل محیط استراحت نهایی دهید رومال زده  در فر از قبل گرم شده برقی با دمای ۲۰۰ درجه و گازی با دمای ۲۲۰ درجه به مدت زمان پخت نیم الی ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نان طلایی و ترد شود پخت کنید

 

 

🌹با دو قسمت کردن این خمیر دو ساندویچ غول پیکر پیتزایی دارید

 

🌹اگر این خمیر را به دو قسمت تقسیم کردید استراحت‌ها و پخت طولانی‌تر از زمانی می‌شود که خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده باشید

 

🌹اگر مواد پنیری  زیاد بریزید یا مواد گوشتی چرب باشد بعد پخت کمی پفش میخوابد

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین