بژی
آرد۴ لیوان
شیر1 لیوان
شکر1 لیوان
تخم مرغ ۲عدد
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
روغن حیوانی کرمانشاهی یا جامدنصف لیوان
رازیانه آسیاب شده2 قاشق غذاخوری
برای درست کردن شیرینی بژی کرمانشاهی در خانه ابتدا آرد را الک می کنیم و نمک + بیکینگ پودر + رازیانه + زردچوبه را به آرد الک شده اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
در ادامه روغن را داغ ،داغ می کنیم و به مواد شیرینی اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. وقتی از حرارت افتاد و خنک شد تخم مرغهارا اضافه میکنیم سپس شکر و شیر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر به طور کامل حل شود. زمان میدهیم تا سرد شود و شیر را داخل آرد می ریزیم و هم می زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را حدود 10 دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم .توجه کنید اگر خمیر شیرینی شل بود می توانید مقداری آرد اضافه کنید. در حالت کلی خمیر نباید به دست بچسبد.
حالا کف سینی را چرب می کنیم و از خمیر به اندازه گلوله های کوچک برمی داریم و با کف دست به شکل استوانه های کوچک در می آوریم و بعد آن ها را داخل صافی می گذاریم و فشار می دهیم تا روی خمیر شکل بگیرد