نون با طعم و عطر خوش پرتقال 

 

🥐 نان پرتقالی یکی از نان‌های معطر و خوش‌طعمی است که با ترکیبی از آرد، شکر، تخم‌مرغ، کره و پوست رنده‌شده یا آب پرتقال تهیه می‌شود و عطری دل‌انگیز از مرکبات را به همراه دارد. این نان معمولاً بافتی نرم و مرطوب دارد و می‌تواند به‌عنوان میان‌وعده‌ای دلپذیر یا صبحانه‌ای متفاوت سرو شود. در برخی دستورها از مغزها یا شکر قهوه‌ای نیز برای افزودن طعم و بافت استفاده می‌شود. نان پرتقالی به‌ویژه در فصول سرد سال، با عطر گرم پرتقال، حس طراوت و نشاط را به فضای خانه می‌آورد.

 

مواد لازم:

آرد 300 گرم

آب پرتغال 80 گرم

زست پرتغال(پوست نارنجی رنگ) 1 قاشق چایخوری

نمک 1/2قاشق چایخوری سرخالی

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

شیر ولرم 30 تا 50 گرم

مخمر خشک فوری 1 قاشق چایخوری

شکر 40 گرم

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 20 گرم یا کره ذوب

 

👩‍🍳

تو یه ظرفی آرد.شکر.مایه خمیر‌ ریخته مخلوط کرده بعد تخم مرغ .شیر ولرم.وانیل.رنده پوست پرتقال را اضافه و مخلوط کرده آب پرتقال رو کم کم ریخته تا خمیر جمع شود وبدست نچسبد و خمیر نرم و لطیفی بدست بیادبعد نمک و روغن را اضافه خوب ورز داده تا روعن به خورد خمیر برود یک ساعت در محیط استراحت داده تا حجیم شود

بعد چونه های ۷۰گرمی گرفته و در قالب مورد نطر با کمی فاصله گذاشته یا میتوان در قالبهای تک نفره گذاشت دوباره یک ساعت استراحت داده رومال زده کنجد پاشیده در فر۱۸۰ به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه پخته تا رویش طلایی شود

اگه طلایی نشد کمی گریل رو روشن کرده

 

چونه های تک نفره ۴۰تا۵۰ گرمی باشه

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین