حلوای زعفران با طعم مسقطی

حلوای زعفران با طعم مسقطی

ارد ۱پیمانه معادل ۱۲۵گ

شکر یک ویک چهارم پیمانه معادل ۱۸۰گ

روغن یک سوم پیمانه

آب جوش دو پیمانه 

گلاب یک چهارم پیمانه 

زعفران کاملا غليظ دوقاشق غذاخوری 

پودر هل یک قاشق چایخوری 

ابتدا روغن و ارد رو مخلوط کنید رو حرارت بگذارید تا فقط عطروبوی ارد بلند بشه نیاز نیست تغییر رنگ بده حدود یک ربع این زمان طول میکشه مرتب هم بزنید 

شکررا مستقیم اضافه کنید و کمی هم بزنید این مرحله مهم هست مراقب باشید شکر کارامل نشه فقط کمی هم بزنید تا باعث بشه حلوا کشدار بشه وشکر کمی حل بشه آب‌جوش گلاب و رو اضافه کنید اجاز بدید اب حلوا کشیده  هل را اضافه کنید 

این حلوا بهترین گزینه برای ماسوره زدن هست

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین