کوکی_ترک_دار

 

آرد ۱ لیوان

پودرکاکائو ۱/۲ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

پودرقند ۲/۳ لیوان یا نصف لیوان شکر دانه ریز

روغن مایع ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم کره همدمای محیط

وانیل ۱/۴ ق چ

بکینگ پودر ۱ ق چ

 

طرز تهیه

آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بزارید.

پودرقند و روغن رو ۲-۳ دقیقه خم بزنید تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه و یک دقیقه هم بزنید. در آخر مواد خشک رو که قبلا الک کردید بریزید و با دور کند مخلوط کنید، خمیر سفت و چسبناکی به دست میاد.

روی خمیر رو بپوشونید و تو یخچال ۲ ساعت بهش استراحت بدید. بعد به اندازه گردو از خمیر بردارید گردش کنید و یه کوچولو سرشو تخت کنید و تو پودرقند بغلتونید. تو سینی که نیاز به چرب شدن نداره با کمی فاصله از هم بچینید و تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه بزارید بپزه.

نوشجان

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین