کوکی کرهای موزی
۱۰۰گرم کره همدمای محیط
شکر سفید ۵۰ گرم
شکر قهوهای ۵۰ گرم
پوره موز ۱۰۰ گرم
آرد تقریباً ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکلات خرد شده ۵۰ الی ۷۰ گرم
کره همدمای محیط و شکرها را با هم ترکیب و حدوداً ۲ دقیقه با همزن برقی یا ۵ دقیقه با ویسک هم بزنید تا زمانی که کمی کرم رنگ و شکر حل شود پوره موز را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید شکلات و بکینگ پودر و کمی از آرد را اضافه کنید تا زمانی این خمیر نیاز به آرد دارد که چسبندگیش از بین رفته باشد حالا حدوداً نیم الی ۴۰ دقیقه خمیر را در یخچال استراحت دهید کف سینی را کاغذ روغنی یا ورق نسوز قرار دهید به گلولهها دلخواه تقسیم کرده یا با اسکوپ زن سایز متوسط اسکوپ بزنید در فر از قبل گرم شده با دمای استاندارد ۱۸۰ درجه گازی و ۱۶۰ برقی با المنت بالا و پایین همزمان به مدت پانزده دقیقه یا تا زمانی که اطراف کوکی کمی طلایی شود پخت کنید
🩵مقدار آرد رسپی تقریبی است پس لطفاً آرد را به اندازه اضافه کنید یعنی فقط تا زمانی آرد بریزید که چسبندگی خمیر به اندازه خیلی خیلی کم باشد که با استراحت در یخچال برطرف شود
🩵هنگامی که کوکی داغ است کمی حالت شل بودن دارد و با استراحت در محیط خود را گرفته و پخت کامل میشود
🩵بعد از سرد شدن کامل کوکی ها را جا به جا کنید