درود 

کوکو باقالی 👇

 

باقالی تازه ترجیحا  پوست کنده یک کاسه استیل کوچک ماستی

تخم مرغ کوچک دو عدد

پیاز متوسط یکعدد رنده خوب آب گرفته

سیب زمینی متوسط دو عدد رنده خوب آب گرفته

سیر سه حبه رنده

شوید جعفری تازه 

 

👈ابتدا باقالی را با غذاساز میکسر کرده، هربار با لیسک جمع و مجدد پالس زده تا بعد زبری آن زیر دندان احساس نشود، سپس شوید جعفری تازه اندازه یک کاسه ماستی متوسط رو به کوچک، شوید خشک یک قاشق غذاخوری سر خالی، سه قاشق آرد سوخاری یا آرد نخودچی من مخلوطی از هر دو استفاده کردم، تخم مرغ سیب زمینی پیاز سیر نمک ادویه جات👈زردچوبه فلفل قرمز زیره سبز زنجبیل تخم گشنیز اضافه، چند پالس زده تا مواد تقریبا یکدست شود، یکساعت یخچال استراحت دهید، روغن سرخ کردنی در حدی اضافه که تا انتها کافی باشد، به این طریق هر کتلت و کوکویی جذب روغن کمتری خواهد داشت، جذب روغن این کوکو کم بود و بی نهایت لذیذ، روغن با حرارت کم خوب که داغ شد هربار دست را مرطوب و فرم داده، حرارت متوسط رو به پایین دو طرف را سرخ تا کاملا مغز پخت شود..

👈مواد کوکو شل هستش، آرد بیشتری اضافه نکنید، با دست مرطوب و اینکه یک طرفش کاملا سرخ شود، کوکو لذیذی خواهید داشت...

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین