خاگینه طبقاتی هویچ واسفناج
موادلازم
اسفناج(فقط برگ)پوره شده 250گرم
تخم مرغ کامل 4عدد
سفیده تخم مرغ. 2عدد
بیکن. 1ق چ
وانیل کمی
شیر سرد. 2ق س
آرد. 4ق س
ماست. 4ق س
روغن برای سرخ کردن
موادمغزی
پودرگردو-پودرهل-پودردارچین (ازهرکدام 1 ق م)
پودرقند. 1/2پیمانه
((((اگر وسط کار مواد مغزی کم اومد
مجدد همین موادرو آماده کنیدد))))))
موادلازم برای خاگینه هویچ
هویچ آبپزشده. 3عدد(ریزرنده شده)
تخم مرغ کامل. 4عدد
سفیده تخم مرغ 2عدد
شیر. 1/2پیمانه
ماست 2ق س
زعفران خشک 1ق چ (که دم کردید)
آرد. 4ق س
توجه توجه (((اگرمیخواهید تعدادطبقات رازیاد کنی میتوانید ازلبو پخته وپوره شده تعداد طبقات این خاگینه را زیاد کنید فقط بجای هویچ ازلبو پخته وپوره شده استفاده کنید)))
وهمچنین اگه میخواهید رنگ اسفناج- هویچ
لبو پررنگتربشه
میتونید از رنگهای صنعتی هم استفاده کنید
درحد یکی دوقطره🔺🔺🔺
ولی شجاع درتهیه این خاگینه هیچ رنگ صنعتی استفاده نکرده
طرز تهیه
خاگینه طبقاتی اسفناج وهویچ -لبو
ابتدا اسفناج (فقط برگها) روبخارپز کرده بعدخنک شدن پوره کنید
سپس برگهای پوره شده رو همراه تخم مرغها(کامل وسفیده)+بیکن+شیر+ماست+وانیل وآرد داخل مخلوط کن یامیکسر ریخته همزده تا یک مایع صاف ویکدست تبدیل شود
مایع بدست اومده رو اول ازصافی ردکن بعددرون کاسه ای ریخته
باقاشق موادرو یه هم کوچولو بزن
درون ماهیتابه ترجیحا مستطیل شکل خیلی کم چیزی حدود1-2ق غ روغن ریخته
اجازه میدیم روغن کاملا داغ شود
بعدش مثل شجاع از مایع که هربارباقاشق قاطی میکنی به اندازه دوملاقه متوسط درون ماهیتابه که روغنش کاملا داغ شده ریخته
سریع وباحوصله همه جای ماهیتابه
پخش کن (یعنی ماهیتابه را یه چرخی بده تا مایع درون تابه پخش بشه)(محض اطلاع تازه عروسهای گلمون )❤️
زیر حرارت راکم کرده تامایع درون ماهیتابه درحین بسته شدن مغزپخت هم بشه
(وقتی مایه خاگینه رادرون ماهیتابه میریزیم باید ماهیتابه ازروی حرارت برداشته بشه)
بعدازاینکه یه طرف خاگینه سرخ شد
طرف دیگرخاگینه روبرمیگردونیم
به آرامی وباحوصله ومراقب باشید موقع برگردوندن خاگینه پاره نشه (برای برگرداندن خاگینه میتوانید ازدرب ماهیتابه یا سینی تخت استفاده کنید
یا ازماهیتابه های رژیمی(دوطرفه))
سرخ کردن این خاگینه هاتقریبا چیزی شبیه کریپ هستش
بعدازاینکه تمام موادخاگینه اسفناج روبه این منوال سرخ کردین
خاگینه های سرخ شده روروی کاغذ کاهی یا پارچه نخی تمیزی گذاشته
تا روغن اضافیش گرفته بشه
حال شربت خاگینه روآماده میکنیم
شکر. 2لیوان
آب. 1لیوان
گلاب. 2ق س
همه روباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تاشکردرآب حل بشه
بعدحل شدن شکر
3دقیقه باحرارت کم بجوشه
بعد حرارت روخاموش میکنیم
به شهدمون زعفران افزوده باقاشق همزده تا شهدمون زعفرانی بشه
حالا میریم سراغ ادامه کار
سینی فرراکاغذروغنی انداخته
کنارمیزاریم
خاگینه هویچ وخاگینه لبو روهم به همین روش گفته شده آماده میکنیم
یعنی بجای پوره اسفناج
میتونید پوره هویچ بزنید به اینصورت که
(اول کار هویچ وبعد شستن
پوستشو بگیرید بعد بزارید آبپز بشه
بعد با رنده که توی همه آشپزخونه ها
هستش با ریزترین قسمت رنده کنید)
وبعد ادامه کارهایی که برای
خاگینه اسفناج انجام دادی وادامه بده
وبه همین منوال پوره لبو قرمز هم تهیه کن
حالا شجاع ادامه کارو با سرهم کردن
خاگینه طبقاتی هویچ واسفناج ولبو ادامه میده
بعد لایه لایه به روشی که میگم روی هم قرارمیدهیم
خاگینه های آماده شده را یکی یکی
(یک درمیان )درون شربت ولرم فروکرده
بیرون آورده درون سینی فر
که کفش را کاغذ روغنی انداختید قرار میدیم)
(به این ترتیب که مواد میانی روآماده کرده)
اول خاگینه ها را که کمی کلفتتراز کریپ هستش یکی یکی و(یک درمیان)
داخل شهد فرو کرده
درون سینی فر قرارداده
ارمواد میانی روی خاگینه پخش کرده وخاگینه رنگ بعدی رو به روش بالا انجام داده
وهربار که خاگینه دومی را روی اولی میزارید
با کف دستتون یه فشار مختصری بده تا
لایه های خاگینه بهم بچسبه تقریبا (چیزی مثل باقلوا)
لایه آخری باید خاگینه باشه
فروهم که ازقبل گرم کردین
خاگینه های آماده شده را داخل
فر180درجه بمدت 10دقیقه قرارمیدهیم تالایه ها دراثرحرارت کاملا منسجم شده پخت کاملا شود
🔺🔺🔺🔺
دقت کنید درجه فرها باهم فرق میکند
بعدازپخت
وخنک شدن کامل به هرشکلی که دوست دارین خاگینه طبقاتی روبرش زده
ازخانواده وهمچنان عزیزاتون درمجالس
پذیرایی کنید
نوش جونتون😍😍😋