بیسکاتی یک کیک بیسکویتی فوق‌العاده زیبا و دلچسب و خوشمزه

 

#بیسکاتی 

مواد لازم 

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۳ لیوان 

شکر ۱ لیوان

کره ۴۰ گرم

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری 

بیکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری

آب جوش چهار قاشق غذاخوری 

سرکه ۲ قاشق غذاخوری 

مغزیجات دلخواه به میزان دلخواه 

گردو 

کشمش

قیسی 

بادام

فندق 

پسته 

از هر کدام که دوست داشتید می توانید استفاده کنید.

ابتدا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و کنار میگذاریم تخم مرغ شکر و وانیل را به حدی می زنیم که سفید و کشدار شود سرکه کره آب شده به دمای محیط رسیده و آب جوش را اضافه کرده سریع هم میزنیم تا تخم مرغ ها نپزد آرد را در سه مرحله اضافه کرده و مخلوط میکنیم این کیک مثل کیک های معمولی نیست که روان باشد کمی سفت است نگران نشوید در آخر تمام مغزیجات را مخلوط کرده و در قالب چرب شده و کاغذ روغنی انداخته میریزیم( من کشمش بادام گردو و قیسی از هرکدام ۵۰ گرم استفاده کردم) در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریباً ۴۰ دقیقه می پزیم تا وقتی که روی کیک طلایی شود من در سولاردم با پیش گرمایش ۱۶۰ و حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه پختم سپس از  قالب خارج کرده به آرامی کاغذ روغنی را جدا میکنیم و میگذاریم تا کاملا سرد شود بعد از سرد شدن تقریبا دو ساعت در فریزر قرار میدهیم مانند نان تست برش زده و در سینی فر میچینیم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵یا ۶ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا طلایی و بیسکویتی شوند بفرمایید حاضر است نوش جان بسیار شیک دلچسب و خوشمزه چنانچه این رسپی مفید واقع شد برای شادی روح پدر شوهر و پدر و مادر من فاتحه فراموش نشود نوش جان😋❤️

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین