پنکیک_موزی
موز نصف یک عدد
آرد جو تقریبا ۶۰ الی ۸۰ گرم
وانیل کمی
عسل ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ و وانیل را بزنید تا کاملاً پفکی و کرم رنگ شود عسل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید بعد از مخلوط شدن عسل پوره موز و شیر را در حد مخلوط شدن اضافه کنید در آخر مواد خشک را تا زمانی اضافه کنید که غلظتی روان داشته باشد
خیلی کم ماهیتابه نچسب و بدون خط و خش را چرب کنید حدوداً ۵ دقیقه با شعله متوسط بگذارید تا کاملاً داغ داغ شود سپس یک ملاقه از مواد را داخل تابه ریخته و کامل بچرخانید تا نازک و یکدست پخش شود وقتی که دور پنکیک رنگ گرفت و روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد از ماهیتابه جدا و برگردانید تا آن طرف هم طلایی شود روی پنکیک رو با عسل و یا شکلات تزئین کنید
نوش جان
💜برای طلایی شدن و یکدست شدن رنگ روی پنکیک باید ماهیتابه کاملاً سالم و بسیار داغ باشد
💜آبخوری آرد های جو با هم متفاوت هستند پس به غلظت مواد داخل کلیپ دقت کنید