پنکیک_موزی

 

 

موز نصف یک عدد

آرد جو تقریبا ۶۰ الی ۸۰ گرم 

وانیل کمی

عسل ۲ قاشق غذاخوری 

بکینگ پودر  یک قاشق چای‌خوری 

تخم مرغ یک عدد 

شیر ۱۲۵ گرم

 

 

تخم مرغ و وانیل را بزنید تا کاملاً پفکی و کرم رنگ شود عسل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید بعد از مخلوط شدن عسل پوره موز و شیر را در حد مخلوط شدن اضافه کنید در آخر مواد خشک را تا زمانی اضافه کنید که غلظتی روان داشته باشد

خیلی کم ماهیتابه نچسب و بدون خط و خش را چرب کنید حدوداً ۵ دقیقه با شعله متوسط بگذارید تا کاملاً داغ داغ شود سپس یک ملاقه از مواد را داخل تابه ریخته و کامل  بچرخانید تا نازک و یکدست پخش شود وقتی که دور پنکیک رنگ گرفت و روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد از ماهیتابه جدا و برگردانید تا آن طرف هم طلایی شود  روی پنکیک رو با عسل و یا شکلات تزئین کنید 

نوش جان

 

💜برای طلایی شدن و یکدست شدن رنگ روی پنکیک باید ماهیتابه کاملاً سالم و بسیار داغ باشد

💜آبخوری آرد های جو با هم متفاوت هستند  پس به غلظت مواد داخل کلیپ دقت کنید

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین