مواد لازم | اندازه ی مواد |
آرد | یک لیوان |
پودر قند | یک لیوان |
روغن جامد | نص لیوان |
پودر زنجبیل | یک قاشق چایخوری |
پودر هل | یک قاشق چایخوری |
این حلوا جزو حلواهای بوتیکی بسیار خوشمزه هست که با مواد کمی درست میشه.
حلوای زنجبیل جزو حلواهای بوتیکی و خوشمزه و همه پسند تبریز هست.
اول همه ی مواد رو کنار دستتون حاضر بزارید.
✅️آرد رو الک کنید و با شعله ی کم حدود چهل دیقه تفت بدید. دوباره الک کنید.
✅️روغن و کره رو اضافه کنید و وقتی به خورد هم رفت خاموش کنید .
✅️پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
✅️پودر قند رو هم اضافه کنید تا گرمه با دست خوب ورز بدید.این مرحله خیلی مهمه.حتما دستکش بپوشید که دستتون خیلی اذیت نشه.
⭕️داخل قالب دلخواه قالب بزنید، بزارید یخچال خنک بشه ،میل کنید.
میتونید با پودر قند و پودر گردو و پودر گل سرخ تزیین کنید. سرو کنید.
آموزش های بیشتر در اینستاگرام
https://www.instagram.com/reel/CyIoS7MMAF0/?igsh=eWZkeGF0Zjk0aHhh