مواد لازم اندازه ی مواد
آرد یک لیوان
پودر قند یک لیوان
روغن جامد  نص لیوان
پودر زنجبیل یک قاشق  چایخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری

این حلوا جزو حلواهای بوتیکی بسیار خوشمزه هست که با مواد کمی درست میشه.

حلوای زنجبیل جزو حلواهای بوتیکی و خوشمزه و همه پسند تبریز هست.

اول همه ی مواد رو کنار دستتون حاضر بزارید. 

✅️آرد رو الک کنید و با شعله ی کم حدود چهل دیقه تفت بدید. دوباره الک کنید. 

✅️روغن و کره رو اضافه کنید و وقتی به خورد هم رفت خاموش کنید ‌.

✅️پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

✅️پودر قند رو هم اضافه کنید تا گرمه با دست خوب ورز بدید.این مرحله خیلی مهمه.حتما دستکش بپوشید که دستتون خیلی اذیت نشه.

⭕️داخل قالب دلخواه قالب بزنید، بزارید یخچال خنک بشه ،میل کنید.

میتونید با پودر قند و پودر گردو و پودر گل سرخ تزیین کنید. سرو کنید. 

آموزش های بیشتر در اینستاگرام 

https://www.instagram.com/reel/CyIoS7MMAF0/?igsh=eWZkeGF0Zjk0aHhh

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین