همیشه دوست داریم واسه مدرسه ی بچه ها یه شیرینی خونگی
درست کنیم که بچه ها دوست داشته باشن.
مواد لازم | اندازه ی مواد |
آرد |
سه تا چهارلیوان |
شکر | یک چهارم لیوان |
تخم مرغ | دوعدد |
روغن مایع یا جامد یا کره | شصت گرم |
خمیر مایه | یک قاشق سوپ خوری |
نمک | یک دوم قاشق چایخوری |
آب ولرم | یک چهارم لیوان |
شیر ولرم | سه چهارم لیوان |
از نرمی و پنبه ای بودن این دونات نگم براتون. یه میان وعده ی عالی واسه بچه ها ،مخصوصاً تو مدرسه.🥰
✅️آب ولرم+یه قاشق از شکر+خمیر مایه رو مخلوط کنید و در ظرف در بسته بزارید تا عمل بیاد.
✅️تخم مرغ ها رو بزنید تا از لختگی در بیان بعد روغن و بقیه ی شکر و شیر و نمک رو بهش اضافه کنید.
✅️سپس خمیر مایه ی عمل اومده رو بهش اضافه کنید.
✅️آرد رو الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه،و ده دقیقه ورز بدید و بزارید یه ساعت استراحت کنه تا ور بیاد.
⭕️بعد چونه های هشتاد گرمی بردارید و با کف دست پهن کنید تا یا سانت ضخامت داشته باشه.با یه کاتر گرد یا سر ماسوره وسط خمیر رو خالی کنید.
👈میتونید چونه هارو روی کاغذهای روغنی که به شکل مربع برش زدید قرار بدید تا وقتی داخل روغن میندازید شکل بهم نریزه.
روی چونه هارو بپوشانید و بیست دقیقه دیگه استراحت بدید.
بعد در روغن که با حرارت ملایم داغ شده بندازید ،و پشت رو کنید تا هر دو طرفش طلایی بشه و مغز پخت بشه.
با شکر و یا شکلات میتونید تزئین کنید و نوش جان کنید.🥰
آموزشش در اینستاگرام
https://www.instagram.com/reel/C7QePAdNMbO/?igsh=aGh6ZzF0YmV3dGMy