کیک پرتقالی واسه یه عصر زمستونی سرد گزینه ی بسیار مناسبی
هست.
| مواد لازم | اندازه ی مواد |
| تخم مرغ | چهار عدد |
| شکر | یک لیوان |
| آرد | دو لیوان |
| اسانس پرتقال | یک قاشق چایخوری |
| شیر | دو سوم لیوان |
| روعن مایع | نصف لیوان |
| بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
| پودر پوست پرتقال | یک قاشق غذاخوری |
| رنده ی پوست پرتقال | یک قاشق غذاخوری |
کیک پرتقالی یه کیک خوش طعم و خوش بو واسه عصرهای سرد پاییزی.
منهمیشه پرتقال که میخوریم پوستش رو نگه میدارم خشک میکنم و بعد آسیاب میکنم واسه کیک و شیرینی استفاده میکنم.
حالا بریم درستش کنیم🥰
دستور پخت؛
✅️تخم مرغ هارو با شکر و اسانس پرتقال پنج دقیقه با دور تند هم بزنید.
✅️روغن و شیر رو اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید.
✅️آرد و بکینگ پودر و پودر پوست پرتقال رو باهم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید،
با دور کند یا لیسک مخلوطی کنید تا آرد حل شود.
✅️در آخر رنده ی پوست پرتقال رو اضافه و مخلوط کنید.
حالا در فر از قبل گرم شده بپزید.نوش جان
فر گازی۱۶۰درجه
فر برقی ۱۵۰درجه
آموزش های بیشتر در اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/C12TCiVOEFJ/?igsh=MXVoY2o5c21qMWR1