کیک پرتقالی  واسه یه عصر زمستونی سرد گزینه ی بسیار مناسبی

هست.

مواد لازم اندازه ی مواد
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان
آرد دو لیوان
اسانس پرتقال یک قاشق چایخوری
شیر دو سوم لیوان
روعن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری
رنده ی پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری

 

کیک پرتقالی یه کیک خوش طعم و خوش بو واسه عصرهای سرد پاییزی.

من‌همیشه پرتقال که‌ میخوریم پوستش رو نگه می‌دارم خشک میکنم و بعد آسیاب میکنم واسه کیک و شیرینی استفاده میکنم.

حالا بریم درستش کنیم🥰

دستور پخت؛

✅️تخم مرغ هارو با شکر و اسانس پرتقال پنج دقیقه با دور تند هم بزنید. 

✅️روغن و شیر رو اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید. 

✅️آرد و بکینگ پودر و پودر پوست پرتقال رو باهم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید،

با دور کند یا لیسک مخلوطی کنید تا آرد حل شود.

✅️در آخر رنده ی پوست پرتقال رو اضافه و مخلوط کنید. 

حالا در فر از قبل گرم شده بپزید.نوش جان

فر گازی۱۶۰درجه

فر برقی ۱۵۰درجه

آموزش های بیشتر در اینستاگرام 

https://www.instagram.com/p/C12TCiVOEFJ/?igsh=MXVoY2o5c21qMWR1

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین