pizzamargrita.jpg

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

مواد لازم

  • خمیر پیتزا: 1 عدد
  • سس گوجه فرنگی: 1/2 پیمانه
  • پنیر موزارلا: 200 گرم
  • برگ ریحان تازه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. خمیر پیتزا را روی سطح کار قرار دهید و سس گوجه فرنگی را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.
  3. پنیر موزارلا را روی سس بچینید و نمک و فلفل بپاشید.
  4. پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خمیر طلایی شود.
  5. پس از خارج کردن پیتزا از فر، برگ‌های ریحان تازه را روی آن بگذارید و با روغن زیتون بپاشید.
  6. پیتزا مارگاریتا آماده است. آن را به قطعات برش دهید و سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین