
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
مواد لازم
- خمیر پیتزا: 1 عدد
- سس گوجه فرنگی: 1/2 پیمانه
- پنیر موزارلا: 200 گرم
- برگ ریحان تازه: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.
- خمیر پیتزا را روی سطح کار قرار دهید و سس گوجه فرنگی را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.
- پنیر موزارلا را روی سس بچینید و نمک و فلفل بپاشید.
- پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خمیر طلایی شود.
- پس از خارج کردن پیتزا از فر، برگهای ریحان تازه را روی آن بگذارید و با روغن زیتون بپاشید.
- پیتزا مارگاریتا آماده است. آن را به قطعات برش دهید و سرو کنید.
امتیاز دهید
شما امتیازی به این مقاله نداده اید
راجع به مقاله نظر دهید