
طرز تهیه سوشی کالیفرنیا رول
مواد لازم
- برنج سوشی: 2 پیمانه
- سرکه برنج: 1/4 پیمانه
- خرچنگ تازه یا خرچنگ کنسروی: 200 گرم
- آووکادو: 1 عدد
- خیار: 1 عدد
- برگ نوری (جلبک خشک): 4 عدد
- کنجد: به میزان لازم
- سویا سس، واسابی و ترشی زنجبیل: برای سرو
طرز تهیه
- برنج سوشی را بشویید و بپزید. سپس با سرکه برنج مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
- آووکادو و خیار را به صورت نوارهای نازک برش دهید.
- برگ نوری را روی یک حصیر سوشی (ماکیسو) قرار دهید و لایهای نازک از برنج روی آن پهن کنید.
- خرچنگ، آووکادو و خیار را در نزدیکی لبه پایین برگ نوری قرار دهید.
- با کمک حصیر، برگ نوری را به آرامی رول کنید تا یک رول محکم تشکیل شود.
- رول را به قطعات حدوداً ۲ سانتیمتری برش دهید و با کنجد بپاشید.
- سوشی کالیفرنیا رول شما آماده است. آن را با سویا سس، واسابی و ترشی زنجبیل سرو کنید.
امتیاز دهید
شما امتیازی به این مقاله نداده اید
راجع به مقاله نظر دهید