soshicalofornai.png

طرز تهیه سوشی کالیفرنیا رول

مواد لازم
  • برنج سوشی: 2 پیمانه
  • سرکه برنج: 1/4 پیمانه
  • خرچنگ تازه یا خرچنگ کنسروی: 200 گرم
  • آووکادو: 1 عدد
  • خیار: 1 عدد
  • برگ نوری (جلبک خشک): 4 عدد
  • کنجد: به میزان لازم
  • سویا سس، واسابی و ترشی زنجبیل: برای سرو
طرز تهیه
  1. برنج سوشی را بشویید و بپزید. سپس با سرکه برنج مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
  2. آووکادو و خیار را به صورت نوارهای نازک برش دهید.
  3. برگ نوری را روی یک حصیر سوشی (ماکی‌سو) قرار دهید و لایه‌ای نازک از برنج روی آن پهن کنید.
  4. خرچنگ، آووکادو و خیار را در نزدیکی لبه پایین برگ نوری قرار دهید.
  5. با کمک حصیر، برگ نوری را به آرامی رول کنید تا یک رول محکم تشکیل شود.
  6. رول را به قطعات حدوداً ۲ سانتی‌متری برش دهید و با کنجد بپاشید.
  7. سوشی کالیفرنیا رول شما آماده است. آن را با سویا سس، واسابی و ترشی زنجبیل سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین