pastaAlferda.jpg

طرز تهیه چیکن پاستا آلفردو

مواد لازم
  • پاستا فتوچینی: 250 گرم
  • سینه مرغ: 300 گرم
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • خامه سنگین: 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • جعفری تازه خرد شده: برای تزئین
طرز تهیه
  1. پاستا را در آب جوش و نمک بپزید تا آل دنته شود. سپس آبکش کنید.
  2. سینه مرغ را به نوارهای نازک برش دهید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
  3. در یک تابه بزرگ، کره را ذوب کنید و سیر خرد شده را تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
  4. نوارهای مرغ را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً پخته و طلایی شوند، سرخ کنید.
  5. خامه سنگین را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا گرم شود. سپس پنیر پارمزان را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا سس کرمی شود.
  6. پاستا پخته شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا تمام پاستا با سس پوشیده شود.
  7. چیکن پاستا آلفردو را در بشقاب سرو کنید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین