anchilamorg.jpg

طرز تهیه انچیلادای مرغ

مواد لازم
  • مرغ پخته و خرد شده: ۲ پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: ۲ پیمانه
  • تورتیلا آردی: ۸ عدد
  • سس انچیلادا: ۲ پیمانه
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۱ عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. در یک تابه بزرگ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  3. مرغ پخته و خرد شده را به تابه اضافه کنید و با پیاز و فلفل دلمه‌ای مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید.
  4. تورتیلاها را روی سطح کار قرار دهید و مقداری از مخلوط مرغ و پنیر چدار را در مرکز هر تورتیلا قرار دهید.
  5. تورتیلاها را رول کنید و در یک ظرف بزرگ فر بچینید.
  6. سس انچیلادا را روی تورتیلاهای رول شده بریزید و با پنیر چدار باقی‌مانده بپوشانید.
  7. ظرف را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده و طلايی شود.
  8. انچیلادای مرغ آماده است. آن را با خامه ترش، گشنیز تازه و لیمو سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین