gomolako.jpg

طرز تهیه گواکاموله

مواد لازم
  • آووکادو رسیده: 3 عدد
  • پیاز قرمز خرد شده: 1/2 پیمانه
  • گوجه‌فرنگی خرد شده: 1 پیمانه
  • آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه خرد شده: 1/4 پیمانه
  • فلفل تند خرد شده: 1 عدد (اختیاری)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
  1. آووکادوها را نصف کنید و هسته‌ها را بردارید. گوشت آووکادو را با یک قاشق بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
  2. آووکادوها را با یک چنگال خوب له کنید تا مخلوطی یکدست بدست آید.
  3. پیاز قرمز خرد شده، گوجه‌فرنگی خرد شده، آبلیمو تازه و گشنیز را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. در صورت تمایل، فلفل تند خرد شده را به مخلوط اضافه کنید تا طعم تندتری داشته باشید.
  5. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
  6. گواکاموله آماده است. آن را با چیپس تورتیلا، سبزیجات تازه یا به عنوان افزودنی به ساندویچ‌ها و برگرها سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین