lazanibademjan.jpg

طرز تهیه لازانیا بادمجان

مواد لازم
  • بادمجان: 2 عدد بزرگ (برش زده و نمک‌زدایی شده)
  • پنیر موزارلا: 200 گرم
  • پنیر پارمزان: 50 گرم
  • سس گوجه فرنگی: 2 پیمانه
  • برگ لازانیا: 12 عدد
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه
  1. بادمجان‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را آبکشی کرده و خشک کنید.
  2. بادمجان‌ها را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. سپس آن‌ها را کنار بگذارید.
  3. در یک تابه بزرگ، کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید. مخلوط را تفت دهید تا آرد طلایی شود.
  4. شیر را به آرامی به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یک سس غلیظ بشامل به دست آید. نمک و فلفل اضافه کنید.
  5. برگ‌های لازانیا را در آب جوش بپزید تا نیم‌پز شوند. سپس آن‌ها را آبکشی کنید.
  6. در یک قالب فر، یک لایه از سس گوجه فرنگی بریزید و سپس یک لایه از برگ‌های لازانیا را روی آن بچینید.
  7. یک لایه از بادمجان سرخ شده را روی لازانیا بچینید و سپس مقداری از سس بشامل و پنیر موزارلا و پارمزان بپاشید.
  8. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. لایه آخر باید سس بشامل و پنیر باشد.
  9. قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید تا پنیر طلایی و حباب‌دار شود.
  10. لازانیا بادمجان را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین