
طرز تهیه لازانیا بادمجان
مواد لازم
- بادمجان: 2 عدد بزرگ (برش زده و نمکزدایی شده)
- پنیر موزارلا: 200 گرم
- پنیر پارمزان: 50 گرم
- سس گوجه فرنگی: 2 پیمانه
- برگ لازانیا: 12 عدد
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 2 پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه
- بادمجانها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را آبکشی کرده و خشک کنید.
- بادمجانها را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
- در یک تابه بزرگ، کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید. مخلوط را تفت دهید تا آرد طلایی شود.
- شیر را به آرامی به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یک سس غلیظ بشامل به دست آید. نمک و فلفل اضافه کنید.
- برگهای لازانیا را در آب جوش بپزید تا نیمپز شوند. سپس آنها را آبکشی کنید.
- در یک قالب فر، یک لایه از سس گوجه فرنگی بریزید و سپس یک لایه از برگهای لازانیا را روی آن بچینید.
- یک لایه از بادمجان سرخ شده را روی لازانیا بچینید و سپس مقداری از سس بشامل و پنیر موزارلا و پارمزان بپاشید.
- این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. لایه آخر باید سس بشامل و پنیر باشد.
- قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید تا پنیر طلایی و حبابدار شود.
- لازانیا بادمجان را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
امتیاز دهید
شما امتیازی به این مقاله نداده اید
راجع به مقاله نظر دهید