juje.png

جوجه کباب
مواد لازم:
  • مرغ: ۱ کیلوگرم (خرد شده به قطعات کوچک)
  • ماست: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ (رنده شده)
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه
  1. مرغ‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
  2. ماست، پیاز رنده شده، آب لیمو، زعفران دم‌کرده، روغن زیتون، نمک، فلفل و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید.
  3. مواد را خوب مخلوط کنید تا مرغ‌ها به طور کامل به مواد مرینیت آغشته شوند.
  4. کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید (بهتر است یک شبانه روز بماند).
مرحله ۲: آماده‌سازی برای کباب کردن
  1. مرغ‌های مرینیت شده را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید.
  2. اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
مرحله ۳: کباب کردن
  1. زغال‌ها را آماده کنید و منتظر بمانید تا زغال‌ها سفید شوند.
  2. سیخ‌های مرغ را روی زغال‌ها کباب کنید و هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت بپزند.
  3. کمی کره آب شده را با برس روی جوجه‌ها بمالید تا طعم و عطر بهتری بگیرند.
مرحله ۴: سرو کردن
  1. جوجه کباب‌ها را در یک ظرف سرو قرار دهید و با نان، برنج، سبزی خوردن و لیمو سرو کنید.
  2. نوش جان!

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین