berianimorg.jpg

طرز تهیه بریانی مرغ

مواد لازم
  • برنج باسماتی: 2 پیمانه
  • مرغ: 500 گرم (به قطعات کوچک بریده شده)
  • پیاز: 2 عدد بزرگ (خرد شده)
  • ماست: 1 پیمانه
  • سیر و زنجبیل رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی: 2 عدد (خرد شده)
  • پودر کاری: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای‌خوری
  • گشنیز تازه: به میزان لازم (خرد شده)
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
  1. برنج باسماتی را شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ، کره را ذوب کنید و پیاز خرد شده را تا طلایی شدن تفت دهید.
  3. سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.</
  4. مرغ را به قابلمه اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن تغییر کند تفت دهید.
  5. ماست، گوجه‌فرنگی، پودر کاری، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد تا مرغ پخته شود و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
  6. برنج را در آب جوش و نمک بپزید تا نیم‌پز شود، سپس آن را آبکشی کنید.
  7. نیمی از برنج پخته شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و مخلوط مرغ و ادویه‌ها را روی آن بریزید. سپس بقیه برنج را روی مرغ بریزید و سطح آن را صاف کنید.
  8. در قابلمه را بگذارید و آن را به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا طعم‌ها به خوبی مخلوط شوند و برنج کامل پخته شود.
  9. بریانی مرغ آماده است. آن را با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین