برنج باسماتی را شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
در یک قابلمه بزرگ، کره را ذوب کنید و پیاز خرد شده را تا طلایی شدن تفت دهید.
سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.</
مرغ را به قابلمه اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن تغییر کند تفت دهید.
ماست، گوجهفرنگی، پودر کاری، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد تا مرغ پخته شود و طعمها با هم ترکیب شوند.
برنج را در آب جوش و نمک بپزید تا نیمپز شود، سپس آن را آبکشی کنید.
نیمی از برنج پخته شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و مخلوط مرغ و ادویهها را روی آن بریزید. سپس بقیه برنج را روی مرغ بریزید و سطح آن را صاف کنید.
در قابلمه را بگذارید و آن را به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا طعمها به خوبی مخلوط شوند و برنج کامل پخته شود.
بریانی مرغ آماده است. آن را با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.