مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و ماست، سیر، زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا تمامی قطعات مرغ به مواد آغشته شوند.
ظرف را بپوشانید و بگذارید مرغ به مدت 4 ساعت در یخچال مارینه شود تا طعمها به خوبی جذب شوند.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرغهای مارینه شده را روی سینی فر بچینید و با روغن زیتون بپاشید.
مرغها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته شوند. میتوانید در نیمه پخت مرغها را برگردانید تا هر دو طرف آنها به خوبی پخته شود.
چیکن تندوری آماده است. آن را با گشنیز تازه تزئین کرده و با نان، برنج یا سالاد سرو کنید.