chickentondro.jpg

طرز تهیه چیکن تندوری

مواد لازم
  • مرغ: 1 کیلوگرم (به قطعات کوچک بریده شده)
  • ماست: 1 پیمانه
  • سیر رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه: برای تزئین
طرز تهیه
  1. مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و ماست، سیر، زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا تمامی قطعات مرغ به مواد آغشته شوند.
  2. ظرف را بپوشانید و بگذارید مرغ به مدت 4 ساعت در یخچال مارینه شود تا طعم‌ها به خوبی جذب شوند.
  3. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  4. مرغ‌های مارینه شده را روی سینی فر بچینید و با روغن زیتون بپاشید.
  5. مرغ‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته شوند. می‌توانید در نیمه پخت مرغ‌ها را برگردانید تا هر دو طرف آن‌ها به خوبی پخته شود.
  6. چیکن تندوری آماده است. آن را با گشنیز تازه تزئین کرده و با نان، برنج یا سالاد سرو کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین