سلام

با آموزش یه کاچی خوشمزه ی تبریزی خدمتتون هستم.

مواد لازم:؛

طرز تهیه؛:

**آرد رو الک کنید و با کره یا روغن ردی حرارت ملایم سی دقیقه مدام هم بزنید تا آرد از خامی دربیاد ولی رنگش خیلی نباید عوض بشه‌.

**بعد زردچوبه رو اضافه کنید و سه دقیقه تفت بدید تا بوی زردچوبه بره.

**حالا زعفرون و آب سرد رو اضافه کنید و مدام هم بزنید که آرد گلوله گلوله نشه. 

**شکر رو اضافه کنید  و هم بزنید بعد در ظرف بزارید تا چهل دقیقه به قوام بیاد و روغن پس بده.

**آخر سر گلاب رو اضافه کنید و داخل ظرف سرو بریزید. 

*** همه ی مراحل  رو با حرارت ملایم انجام برید.

این مقدار چهار پیاله کاچی به شما میده.

نوش جان

آموزش های ما در اینستاگرام 

https://www.instagram.com/reel/DDMUxU5RUkQ/?igsh=MTd5bmFwc3A0aXdmZw==

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین