سلام
با آموزش یه کاچی خوشمزه ی تبریزی خدمتتون هستم.
مواد لازم:؛
طرز تهیه؛:
**آرد رو الک کنید و با کره یا روغن ردی حرارت ملایم سی دقیقه مدام هم بزنید تا آرد از خامی دربیاد ولی رنگش خیلی نباید عوض بشه.
**بعد زردچوبه رو اضافه کنید و سه دقیقه تفت بدید تا بوی زردچوبه بره.
**حالا زعفرون و آب سرد رو اضافه کنید و مدام هم بزنید که آرد گلوله گلوله نشه.
**شکر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد در ظرف بزارید تا چهل دقیقه به قوام بیاد و روغن پس بده.
**آخر سر گلاب رو اضافه کنید و داخل ظرف سرو بریزید.
*** همه ی مراحل رو با حرارت ملایم انجام برید.
این مقدار چهار پیاله کاچی به شما میده.
نوش جان
آموزش های ما در اینستاگرام
https://www.instagram.com/reel/DDMUxU5RUkQ/?igsh=MTd5bmFwc3A0aXdmZw==