خب نوبتی هم باشه نوبت بامیه جان هست😅
مواد لازم:
اول شربت رو باید درست کنیم ،تا شربت از داغی میفته بامیه هارو میپزیم.
مواد شربت؛
✅️شکر و آب رو میزاریم رو شعله ی ملایم جوش بیاد ،بدون هم زدن،
وقتی ریز جوش زد جوهر لیمو و گلوکز اضافه میکنیم،
اصلا هم نزنید بزارید خود جوش حل بشه.
حدود نیم ساعت بعد ،زعفران و گلاب رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید.
طرز تهیه ی بامیه؛
✅️کره و آب و عسل رو بریزید قابلمه تا جوش بیاد ،وقتی جوش اومد آرد الک شده رو یک جا بریزید و مدام هم بزنید و زیر و رو کنید تا خمیر جمع شود و آب خمیر بخار شود،حدود ده دقیقه.
در ظرف دیگر بریزید تا کمی از داغی بیفتد ،تخم مرغ ها و وانیل رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.
خمیر را در قیف ریخته و با ماسوره ی دلخواه در روغن شناور به اندازه ی دلخواه با قیچی برش بزنید.
شعله رو ملایم بزارید تا مغز پخت شوند.
همین که طلایی شدن،بلافاصله بامیه های داغ را در شربت ولرم بریزید،
چند دقیقه بماند بعد خارج کنید.
نوش جان۰
https://www.instagram.com/reel/C4YlgC3tRRS/?igsh=ZGE0ZTB4azJ6bW5m