مواد لازم با طرز پخت:

 

✅️یک پیمانه آرد حدود ۱۵۰ گرم رو با

یک ق چ بکینگ پودر با هم الک کنید. 

✅️درون ظرف دیگر ۱/۲پیمانه پودر کاکائو رو با ۲/۳پیمانه پودر قند الک شده و ۱/۴پیمانه روغن مایع مخلوط کرده و با هم زن در حد یکدست شدن هم بزنید. 

✅️تخم مرغ اول و ۱/۴ق چ وانیل رو اضافه کرده و خوب هم بزنید 

✅️تخم مرغ دوم رو اضافه کنید خوب هم بزنید. 

✅️آرد و بکینگ پودر رو افزوده وبا قاشق یکدست کنید.

✅️خمیر چسبنده ای خواهید داشت روی آن سلفون کشیده و نیم ساعت داخل یخچال فریزر استراحت بدید تا منسجم بشن.

✅️سپس از آن گلوله های کوچک اندازه ی گردو برداشته و با فاصله کنار هم داخل سینی بچینید.

✅️در فر گرم شده ۱۷۵ درجه حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید.

 

✅️همین که پخت از فر خارج کنید چون زیاد بمونه سفت و خشک میشه‌.

✅️میتونید داخل خمیر مقداری شکلات چیپسی نسوز مخلوط کنید.خوشمزه تر میشه.

 

✅️این شیرینی ته مزه ی تلخ داره اگه میخواید شیرین تر باشه مقدار پودر قند رو مقداری بیشتر کنید.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین