مواد لازم با طرز پخت:
✅️یک پیمانه آرد حدود ۱۵۰ گرم رو با
یک ق چ بکینگ پودر با هم الک کنید.
✅️درون ظرف دیگر ۱/۲پیمانه پودر کاکائو رو با ۲/۳پیمانه پودر قند الک شده و ۱/۴پیمانه روغن مایع مخلوط کرده و با هم زن در حد یکدست شدن هم بزنید.
✅️تخم مرغ اول و ۱/۴ق چ وانیل رو اضافه کرده و خوب هم بزنید
✅️تخم مرغ دوم رو اضافه کنید خوب هم بزنید.
✅️آرد و بکینگ پودر رو افزوده وبا قاشق یکدست کنید.
✅️خمیر چسبنده ای خواهید داشت روی آن سلفون کشیده و نیم ساعت داخل یخچال فریزر استراحت بدید تا منسجم بشن.
✅️سپس از آن گلوله های کوچک اندازه ی گردو برداشته و با فاصله کنار هم داخل سینی بچینید.
✅️در فر گرم شده ۱۷۵ درجه حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید.
✅️همین که پخت از فر خارج کنید چون زیاد بمونه سفت و خشک میشه.
✅️میتونید داخل خمیر مقداری شکلات چیپسی نسوز مخلوط کنید.خوشمزه تر میشه.
✅️این شیرینی ته مزه ی تلخ داره اگه میخواید شیرین تر باشه مقدار پودر قند رو مقداری بیشتر کنید.